Automation

Tukar-Je CAR-nival di myTukar Puchong South 12-14 Jan – diskaun, hadiah bernilai RM1j menanti anda!

Spread the love


Tukar-Je CAR-nival di myTukar Puchong South 12-14 Jan – diskaun, hadiah bernilai RM1j menanti anda!

Jika tahun 2024 antara azam anda adalah untuk memiliki kenderaan baharu, inilah masa yang paling bersesuaian untuk direalisasikan. Apatah lagi tak lama lagi kita bakal menyambut Tahun Baru Cina dan Hari Raya Aidilfitri, jadi seronok jugalah kalau dapat bergaya dengan kenderaan baharu. Jika ingin membeli kenderaan baharu yang baru keluar kilang, di luar bajet anda, apa kata anda kenderaan yang dijual oleh myTukar. Mulai hari ini (12 Jan) hingga Ahad, 14 Jan 2024, MYTukar menganjurkan Tukar-Je CARnival yang berlangsung di di Puchong South Retail Expertise Centre.

Mannequin kenderaan apa yang ada di Tukar-Je CARnival? Macam-macam mannequin kenderaan yang sesuai untuk golongan B40 hinggalah ke T20. Ikut saja bajet, keperluan dan kemahuan anda. Paling menarik, sepanjang penganjuran acara ini, pelbagai tawaran menarik disediakan khas.

Apa tawaran menarik yang menanti anda? Hah! Sekiranya membeli kereta dari myTukar, anda bakal nikmati diskaun sehingga RM8,888 untuk kereta terpilih. Selain itu, myTukar juga menawarkan banyak ganjaran menarik, termasuk baucar diskaun 30% untuk Pakej Badan dan Cat oleh Carro Care, diskaun 10% untuk pakej Penyelenggaraan Kenderaan Carro Care, diskaun 10% untuk memperbaharui insurans serta kad Contact n Go kustom bernilai RM50.

Bukan setakat itu sahaja, anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah cabutan bertuah seperti Sony Ps 5, Nintendo Swap, Apple Watch, Apple Airpod, dash-cam dalaman kenderaan dan banyak lagi ketika membeli kenderaan myTukar Licensed yang akan diserahkan dalam masa 14 hari.Fuh! Memang banyak ganjaran menarik yang ditawarkan oleh myTukar dan ia bernilai lebih RM1 juta!

Jika anda berkunjung ke Tukar-Je CARnival bersama keluarga, banyak juga aktiviti menarik yang disediakan, termasuklah konsert mini yang menampilkan beberapa artis tempatan, khemah gergasi yang menempatkan pelbagai aktiviti untuk anak-anak anda termasuk Sekolah Memandu Kanak-kanak myTukar dan mereka boleh memandu kenderaan elektrifikasi dalam litar khas dan akan diberikan lesen memandu eksklusif!

Bila dah penat ‘mencuci mata’ dengan deretan kenderaan yang dipamerkan, sambil-sambil anda fikirkan kereta mana yang paling sesuai untuk dibeli, anda seisi keluarga juga boleh menjamu selera dengan pelbagai hidangan yang disediakan menerusi meals truck yang mengambil bahagian.

Selain apa yang ditawarkan menerusi Tukar-Je CARnival ini, jika anda berkunjung ke mana-mana cawangan myTukar untuk menjual kereta anda, banyak juga tawaran yang diberikan. Termasuklah baucar diskaun 30% untuk pakej Badan dan Cat Carro Care, diskaun 10% untuk pakej Penyelenggaraan Kenderaan Carro Care, diskaun 10% untuk memperbaharui insurans.

Anda juga berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah seperti Sony Ps 5, Nintendo Swap, Apple Watch, Apple Airpod, dash-cam dalaman kenderaan dan banyak lagi ketika anda menyerahkan kenderaan untuk diperiksan dan menjualnya dalam masa 24 jam selepas diberi sebut harga.

Kalau anda menghantar kereta untuk diservis melalui jenama Carro Care pula, anda bakal menerima diskaun
30% untuk pakej Badan dan Cat berserta baucar kredit RM100 dan diskaun 10% untuk pakej Penyelenggaraan Kenderaan, serta minyak enjin dan penapis minyak percuma.

Untuk yang ingin memperbaharui insurans pula, nikmati diskaun 10% tambahan dengan myTukar Insurans. Dapatkan sebut harga segera melalui servis insurans baru myTukar, yang membolehkan anda untuk mencari dan membandingkan sebut harga oleh pelbagai penyedia insurans seperti Takaful Ikhlas, Takaful Malaysia, MSIG, Allianz, Zurich dan AIA.

Servis berkenaan termasuklah pembaharuan cukai jalan segera serta pengiraan NCB (No Declare Bonus). Dengan platform insurans myTukar, anda boleh merancang pelan insurans yang bersesuaian dengan keperluan anda.

Untuk yang berkelapangan pada hujung minggu ini, jom berkunjung ke Tukar-Je CARnival myTukar di myTukar Puchong South Retail Expertise Centre yang berlangsung sehingga Ahad ini (14 Jan), dari 10 pagi hingga 7 malam setiap hari. Untuk maklumat lanjut, layari laman internet myTukar.

myTukar Puchong South Retail Expertise Centre
Lot 14225, KM 3.8
Lebuhraya Damansara–Puchong
47100 Puchong, Selangor.

Google Maps
Waze

Nota kaki: Semua promosi tertakluk kepada terma dan syarat.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *